3D CATIA FORUM

Kullanıcı Adı  
Şifre

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ucretlli yardım alabileceğimiz bir bölüm açılamaz mı.  (Okunma Sayısı 12772 defa)
fikirlerolmesin
Uye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 14 Ekim 2014, 14:44:58 »

herkese merhaba bu güzel form için emege geçen herkese saygılar.

benim bir ricam var eger imkanlar dahilinde ise 5 tl ücretli yardım bölümümü açabilirmiyiz.

örneğin bir çizim yapıyorsunuz bir konuda takıldınız bilen için 5 dk süreyi geçmeyecek bir konu
sorunu yaşayan formdan ücretli yardım talep etse müsait olan bir hocamız 5 dk yı geçmeyecek şekilde
masaüstü bağlantısı kurup sorun yaşayan kullanıcının sorununu çözse.... harika bir çözüm olurdu.

veya yeni konu yazarken altda bir seçenek olsun 5 tl ücretli yardım seçeneği (çentik)  
yeni konu yazarken ücretli yardım isteyen bu çentiği işaretler öyle yeni konuyu gönderir. ödemeyi
kendi aralarında hallederler.

saygılarımla.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2014, 13:57:09 Gönderen: Pann377 » Logged
Pann377
Administrator
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2014, 13:54:54 »

Merhaba,

Şu anda 3dcatia.com portalı yenilenme aşamasında, bu aşamada fikrinizi değerlendiyor olacağız.

Teşekkürler.

Tutorial 'lar için Abone olun:
Linkleri gorebilmek icin Kayit Olun yada Giris Yapin

Saygılarımla / Best Regards

İsmail  AKAR
naphegree
Uye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

http://geoprimenac.narod.ru/goroskop-drakona-ovna-na-2011-god_229.html - гороскоп дракона-овна на 2011 год

-
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2021, 20:06:38 »

Arkadaşlar bugün motoru gün boyu kullandım akşam  seyir halindeyken f1 Işığı bir anda yandı ve sönmedi sebebi nedendir bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum ikinci sorum ise motor çok yağ yakıyor 30 km de 300grm kadar ne yapmalıyım? Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler.

Linkleri gorebilmek icin Kayit Olun yada Giris Yapin
в битце стоматология имплантация
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: